veelgestelde vragenfotoboek
 
w zomerweken
voorwaardend zomerwekenboekingsformulier zomerweken
Voorwaarden boekingen weken
U kunt boeken via het online-formulier, telefonisch of per e-mail (zie contact). Wanneer een week al is volgeboekt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat u eventueel een andere periode kunt kiezen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bewijs van inschrijving (met inschrijfnummer) en uitgebreide informatie over de bereikbaarheid, postadres tijdens deelname, enz..
Betaling
Na ontvangst van deze bevestiging maakt u 20% van het deelnemersgeld over. Het resterend bedrag maakt u uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de door u besproken periode over. Uiteraard dient alles betaald te zijn vóór aanvang van de door u besproken week of weken. Wanneer u laat boekt (bijv. na 1 juli) en er is nog plaats in de desbetreffende periode, sturen wij u zo snel mogelijk een bevestiging en kunt u alles in één keer overmaken.
Annuleringen en wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk worden doorgegeven. Bij annulering, om welke reden dan ook, wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht.
Bij annulering binnen drie weken vóór de besproken periode vervalt 20% van het deelnemersgeld (tot een maximum van € 150,-) aan de Stichting Buitenkunst wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de besproken periode brengen wij 50% van het deelnemersgeld in rekening.
Mededelingen
- Op onze projecten is iedereen welkom. Wanneer men alleen komt is de minimumleeftijd 16 jaar. Men kampeert zelfstandig en zorgt dus voor eigen tent of caravan. Voor kinderen jonger dan drie jaar is er géén programma en u hoeft voor hen dus ook niet te betalen. (NB. Er is geen opvang op locatie.)
- Het meebrengen van HUISDIEREN is NIET toegestaan.
- Het terrein is alleen toegankelijk voor ingeschreven deelnemers.
- Alle prijzen zijn incl. programmakosten, kampeer- en staangeld.
- De gemeentelijke toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht.